Full Remodel on Ashcroft

This house was in a great neighborhood, but needed some serious updates to make it work for a busy family. HBRE removed walls to create a more open floor plan on the main level, improve the flow, and increase the usability of the kitchen that was made for entertaining. The second level master suite was reconfigured to make way for a more luxurious bathroom and two separate walk-in closets for the owners. The second level hall bathroom was expanded to allow for two separate vanities for the kids and guests. A mudroom off the garage has cabinetry to corral coats, shoes, and backpacks as the family comes home. Adjacent to the mudroom, is a laundry room and a large walk-in closet. The project entailed all new tile, flooring, cabinetry, counter tops, plumbing fixtures, lighting, and mill work. The finished product is a gem that reflects the personality and taste of some great clients.

FREE ESTIMATE
2018-12-04T11:21:58+00:00